Дропшиппінг: як мінімізувати витрати на старті

Торгівля за системою дропшиппінгу - легкий і недорогий спосіб розпочати свій бізнес. Ви звільнені від необхідності закуповувати товар, орендувати приміщення для складу, займатися бухгалтерією, організовувати доставку та інших обов'язків, які притаманні традиційному товарному бізнесу. Підприємцю необхідно вибрати товар, знайти постачальника, створити інтернет-магазин і рекламувати його. У дропшиппінгу ви сфокусовані виключно на отриманні замовлень і можете максимально вкладати свої сили, час і кошти в рекламу і спілкування з клієнтами.

Вхідний поріг у дропшиппінг низький. На відміну від інших видів підприємницької діяльності, ви нічим не ризикуєте і товар не закуповуєте. Але для багатьох охочих почати свій бізнес у дропшипінгу стартовий бюджет у 500-1000 доларів може бути непосильним. Однак, володіючи необхідними знаннями, ви можете стартувати навіть з невеликим бюджетом, наприклад, 200-300 доларів. Таку суму цілком можна накопичити із зарплати на вашій поточній роботі. Саме такі інвестиції рекомендують робити на старті фіхівці БіномКрафт Україна.

Створення сайту

Найперші витрати в дропшипінгу - це створення сайту інтернет-магазину. Для цього можна обрати бюджетний варіант - використовувати конструктори сайтів. До того ж, багато сервісів надають безкоштовний пробний період, тривалістю від двох тижнів до місяця. Зазвичай цього терміну достатньо, щоб запуститися. Якщо ж у вас нічого не вийде, то ви хоча б не зазнаєте збитків, пов'язаних зі створенням сайту.

Наступні витрати - доменне ім'я, тобто адреса сайту. Але конструктор може надати безкоштовний домен. Звісно, у цьому разі адреса сайту не буде простою і такою, що запам'ятовується. Але на старті ви можете залишити це ім'я, щоб мінімізувати витрати. Коли заробите, то зміните домен.

Вибір товару і постачальника

На момент старту ви вже маєте знайти продукт і постачальника, отримати інформацію про товар, систематизувати її, щоб оперативно внести на свій веб-ресурс. Так ви зможете швидше створити сайт, не витрачаючи пробний безкоштовний період на підготовчі роботи.

Не стартуйте з товарами, які ніхто не продає, рекомендують менеджери Біном Крафт. Якщо ви бачите, що інші успішно торгують певними товарами, значить, на них уже є попит. Вам не потрібно буде витрачати час і гроші на тестування цих продуктів. Вони вже працюють і приносять прибуток.
Реклама

У просуванні обійтися без витрат не вийде. При невеликому бюджеті не варто відразу займатися таргетованою рекламою. Новачки, які не мають досвіду в налаштуванні рекламних кампаній у Фейсбуці та Інстаграмі, можуть витратити свій бюджет даремно. Продажів не буде, гроші закінчаться, бізнесмен-початківець розчарується і згорне свою діяльність. Самостійно налаштовуючи рекламу з обмеженим бюджетом, ви не маєте права на помилку. Відповідно, у вас мало можливостей для тестування товарів.

Почніть з оголошень і постів на нішевих сторінках, у тематичних пабліках і групах. Наприклад, вигідна ніша - це товари для дітей. Люди схильні спонтанно купувати щось для своїх малюків. Те ж саме можна сказати про товари для домашніх улюбленців.

Зв'яжіться з адміністраторами великої кількості тематичних пабліків, груп, отримайте інформацію щодо умов і цін. І тільки потім створюйте сайт. Таким чином уже під час безкоштовного періоду експлуатації веб-ресурсу ви почнете рекламувати свій магазин. Розмістіть рекламу в 3-4 різних пабліках. Найголовніше - вибрати якісний майданчик. Перш ніж визначитися з місцем розміщення, перегляньте, чи рекламував уже паблік когось, якою була реакція на такі пости, наскільки активно люди залишають коментарі тощо.

Таким чином продажі на початковому етапі роботи в дропшиппінгу можуть дуже дешево вам коштувати. Інвестувати в бізнес здебільшого потрібно буде свій час. Отримавши перший прибуток, знову вкладіть кошти в рекламу вже в інших пабліках. Зі збільшенням кількості рекламних майданчиків про вас дізнаватиметься більше потенційних клієнтів. Потім ви вже зможете просувати магазин більш масштабно, зокрема через таргетовану рекламу.

Основні труднощі за такого сценарію старту в дропшипінгу - велика кількість нюансів і моментів, які необхідно врахувати, підготувати й організувати заздалегідь.

Алгоритм дій для мінімізації витрат на запуск дропшипінг-бізнесу виглядає приблизно так:

Вибір товару.
  1. Вибір постачальника.
  2. Збір і систематизація інформації про товари.
  3. Моніторинг тематичних груп і пабліків у соцмережах
  4. Збір інформації про вартість реклами в групах і пабліках.
  5. Створення сайту за допомогою конструкторів.
  6. Запуск сайту.
  7. Запуск реклами.

БіномКрафт торгова компанія має великий досвід у реалізації проєктів у форматі дропшиппінгу. Наша компанія надає широкий спектр послуг, які допоможуть отримати практичні результати. Не потрібно постійно чекати "сприятливих можливостей", як показує практика, вони ніколи не настають. Разом ми зможемо вибудувати план цілеспрямованих дій з розвитку вашого бізнесу. Фахівці ТОВ Біномкрафт допоможуть реалізувати ваші плани щодо досягнення нових висот.
Other BinomCraft Ukraine articles
Інші статті БіномКрафт Україна
Зв'язатися з нами
Пошта:
Адреса:
Україна, 61017, Харківська область, місто Харків, вулиця Сіриківська 1
Тел: